Bejárati és beltéri ajtók fából, kiváló minőségben!

Kérjen
ájánlatot
ITT!

Házépítők, lakás felújítok figyelem!

Csak az Ön képzelete szab határt. Az

egérlyuktól az elefántházig bármilyen méretű

ajtót és ablakot legyártunk kiváló minőségben.

Online rádió imádott zenékkel

Létezik egy kivételes online rádió. A Lépés Rádió célja elsősorban az, hogy a mozgássérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez. Emellett az online rádióhallgatók temérdek népszerű zenét halljanak

Online rádió - Módfelett dicséretes, hogy az online rádióban 20 munkatárs húzza az igát önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép munkatársakkal.

Sajnálatos módon Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Annak ellenére van ez így, hogy ma már sok helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek életét.

Az online rádió személyzetének mérvadó, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársait. Alapvető céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádió adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak. Online rádió tudásbázis a lepesradio.hu weboldalon.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2016-10-22 11:53

 

Konyhabútor készítés

Konyhabútor cseréjét tervezem

 

Tervezze meg ajtóját!

Ajtótervező

 

Honnan tudom, hogy a meglévő nyílászáróimmal baj van?

Kattintson ide és a praktikus tanácsokért.

 

Lakás felújítók figyelem!

Segíteni szeretnék Önnek nyílászárói helyes megválasztásában.

Kattintson ide tanulmányunkért,

hogy hosszútávon elégedetten tudja használni.

 

Építkezők!

Új nyílászáró  beszerzésének az ABC-je