Bejárati és beltéri ajtók fából, kiváló minőségben!

Kérjen
ájánlatot
ITT!

Házépítők, lakás felújítok figyelem!

Csak az Ön képzelete szab határt. Az

egérlyuktól az elefántházig bármilyen méretű

ajtót és ablakot legyártunk kiváló minőségben.

Pénztárca kímélő alternatív fűtés: Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú

Aquarea T-CAP hőszivattyúval a modern fűtés többé nem megfizethetetlen álom. Sokan azt képzelik, hogy egy hőszivattyú beépítése szerfelett drága mulatság. Jóllehet egy gyors számolással rögtön kiderül, hogy ez milyen óriási tévedés. Pár év alatt az ósdi fűtés miatt jóval többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy környezetbarát hőszivattyú. Páratlan módon a Panasonic hőszivattyú -15 fokban is megőrzi 100%-os teljesítőképességét. Ezért sokkal hamarabb kifizetődik a hőszivattyúba befektetett pénz

Levegő hőszivattyú - Egy korszerű Panasonic Aquarea hőszivattyút korábbi fűtési rendszerhez is beszerelhetjük. Nem kell százezreket pazarolni a Panasonic hőszivattyúk telepítésére. AIRTECH Kft. hőszivattyú árlista weboldalán olvashatja a részleteket. A telepítés a jelenlegi padló- és falfűtéses rendszeren keresztül is megvalósítható. Igencsak biztonságos a használata. Mivelhogy nem jön létre veszélyt okozó szénmonoxid. Megfizethető fenntartási költség jellemző a hőszivattyúkra.

A hőszivattyú tulajdonképp egy fordított konyhai hűtő. Mindannyian tudjuk, hogy a hűtőgép a lakás melegebb levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Azonban inverz módon játszódik le a művelet. Egy magasabb hőfokú térségből elvonja a hőt és átadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak a fenntartásához kedvező árú elektromos áramra van szükség.

Aquarea T-CAP hőszivattyús rendszer beüzemelése minden esetben kifizetődő. A hagyományos gázfűtés költsége várhatóan 50%-kal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A gazdaságos fűtési költség mellett biztosítja a családnak a meleg vizet is. A megspórolt Forint a pénztárcánkban marad.

Manapság jelentős probléma az alacsony költségű fűtés. A fejlett technológia lehetővé teszi, hogy bankszámlánkat kímélve biztosítsuk a megfizethető fűtést. Egyik ismert, korszerű alternatíva a hőszivattyú beszerelése. Aquarea hőszivattyúval hihetetlenül csökkenthető a fűtés számlája. Ezenkívül nem jelent gondot a Panasonic Aquarea hőszivattyúnak a kiépítése.

Címkék: Panasonic hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Aquarea hőszivattyú, Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea

Forrás: aquarea.hu, 2016-09-22 11:40

 

Konyhabútor készítés

Konyhabútor cseréjét tervezem

 

Tervezze meg ajtóját!

Ajtótervező

 

Honnan tudom, hogy a meglévő nyílászáróimmal baj van?

Kattintson ide és a praktikus tanácsokért.

 

Lakás felújítók figyelem!

Segíteni szeretnék Önnek nyílászárói helyes megválasztásában.

Kattintson ide tanulmányunkért,

hogy hosszútávon elégedetten tudja használni.

 

Építkezők!

Új nyílászáró  beszerzésének az ABC-je