Bejárati és beltéri ajtók fából, kiváló minőségben!

Kérjen
ájánlatot
ITT!

Házépítők, lakás felújítok figyelem!

Csak az Ön képzelete szab határt. Az

egérlyuktól az elefántházig bármilyen méretű

ajtót és ablakot legyártunk kiváló minőségben.

Na, most felfedjük a nyomtatógyárak féltve őrzött titkait! - Nyomtasson Ön is ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

Kiemelt témakör: HP 22 patron töltés, CL-511 patron töltés, HP 650 tintapatron utántöltése

Sok embernek okoz problémát, hogy miért ilyen drágák napjainkban a tintasugaras nyomtatókba való tintapatronok. Pedig a válasz itt van a szemünk előtt: a nyomtatógyárak nem a nyomtatók gyártásából, hanem a hozzájuk szükséges festékpatronok értékesítéséből profitálnak.

Manapság már egyetlenegy cég se lehet meg nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb hányadában is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban márpedig ott vannak azok a patronok, amelyek mindössze 200-300 oldal kinyomtatása után kiürülnek. ink-mate tintapatron utántöltő weblapján olvashatja a részleteket. Amikor pedig új festékpatront vennénk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kellene értük fizetnünk. Ráadásul külön a fekete tintapatronért és külön a színesért.

Nem véletlenül keresik annyian a megoldást, hiszen mindig új festékpatront venni az egy nagyon drága mulatság. Viszont a RefillParadise.hu egy tökéletes megoldást talált erre a kérdésre: olyan patron-utántöltő készleteket ad, amellyel bárki újra tudja tölteni a kifogyott festékpatronjait, teljes biztonsággal és egyszerűen el tudja végezni a fúvókasor légtelenítését (amely nélkül a patron tintával való feltöltése csak egy eredménytelen próbálkozás lenne, hiszen enélkül a festékpatronok rövid úton tönkremennének), ráadásul a RefillParadise.hu töltőkészleteit mindössze csak egyszer kell beszerezni, mert utána már elegendő csak a külön kiszerelt tintákat megvenni.

Ha Önnek is nagy gondot jelentenek a iszonyúan magas tintapatron-árak, akkor a RefillParadise lesz Önnek is a megoldás! Kattintson mielőbb a RefillParadise.hu honlapjára!

Forrás: refillparadise.hu, 2016-06-19 15:15

 

Konyhabútor készítés

Konyhabútor cseréjét tervezem

 

Tervezze meg ajtóját!

Ajtótervező

 

Honnan tudom, hogy a meglévő nyílászáróimmal baj van?

Kattintson ide és a praktikus tanácsokért.

 

Lakás felújítók figyelem!

Segíteni szeretnék Önnek nyílászárói helyes megválasztásában.

Kattintson ide tanulmányunkért,

hogy hosszútávon elégedetten tudja használni.

 

Építkezők!

Új nyílászáró  beszerzésének az ABC-je