Bejárati és beltéri ajtók fából, kiváló minőségben!

Kérjen
ájánlatot
ITT!

Házépítők, lakás felújítok figyelem!

Csak az Ön képzelete szab határt. Az

egérlyuktól az elefántházig bármilyen méretű

ajtót és ablakot legyártunk kiváló minőségben.

Salsa tanítás

Címkék: salsa oktatás, salsa tánc, salsa con timba

Feltöltődést, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel salsa oktatásunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa Club Budapest legbarátságosabb salsa stúdiója, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa tanítás róla, hogy már maga a salsa tanfolyam is örömteli kikapcsolódás legyen.Segítőkész tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is elsajátíthatsz salsa tanfolyam során. A nagyon menő reggaetont, a vagány kubai rumbát vagy az érzelmes sont és a romantikus bachatat is. Havonta salsa party. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. Maga a tánctanulás nem is annyira nehéz, sokkal inkább a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kezdő salsa oktatásunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncolós buliba, nem kell majd félned ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a hölgyet, amelyiket csak akarod, hiszen nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő hölgyek és urak, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A salsában egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív figyelmet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Csoportjainkban a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik tánctudásukat professzionális szintre akarják fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap oktatási anyag mellett, amit mindenkinek el kell sajátítania, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében válogathat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Tánciskolaa legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben minden szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek indokolatlanok. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik salsa óráinkra. A részleteket a salsa con timba salsa tánciskola weblapján találja. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? A képzés teljesen az alapoktól kezdődik. Semmilyen nezésséget nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa oktatást szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Salsa oktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Tánciskola ahol garantáltan mindenki megtanul táncolni, aki meg akar tanulni salsázni. A KÖKI metró megállótól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes környezetben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2015-12-29 10:54

 

Konyhabútor készítés

Konyhabútor cseréjét tervezem

 

Tervezze meg ajtóját!

Ajtótervező

 

Honnan tudom, hogy a meglévő nyílászáróimmal baj van?

Kattintson ide és a praktikus tanácsokért.

 

Lakás felújítók figyelem!

Segíteni szeretnék Önnek nyílászárói helyes megválasztásában.

Kattintson ide tanulmányunkért,

hogy hosszútávon elégedetten tudja használni.

 

Építkezők!

Új nyílászáró  beszerzésének az ABC-je