Bejárati és beltéri ajtók fából, kiváló minőségben!

Kérjen
ájánlatot
ITT!

Házépítők, lakás felújítok figyelem!

Csak az Ön képzelete szab határt. Az

egérlyuktól az elefántházig bármilyen méretű

ajtót és ablakot legyártunk kiváló minőségben.

Páros tánc tanfolyam

Címkék: salsacontimba, salsa tanfolyam budapest

Kikapcsolódást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A tuti megoldás, ha részt veszel kezdő salsa tanfolyamunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa Club Budapest legbarátságosabb táncstúdiója, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa a hobbink, a szerelmünk. Mi gondoskodunk róla, hogy már maga a tánctanítás is örömteli kikapcsolódás legyen.Segítőkész tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon. salsacontimba salsa tánc honlapján találhatja a folytatást.

A salsa mellett egyéb táncokat is elsajátíthatsz tánc tanítás során. A nagyon divatos reggaetont, a játékos kubai rumbát vagy az érzelmes sont és a romantikus bachatat is. Havonta salsa buli. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tánctábor júliusban a Balatonnál. Maga a salsa tanulás nem is olyan nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai salsa tanfolyamunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncolós buliba, nem kell majd félned ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak szeretnéd, hiszen nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő lányok fiúk, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A táncban egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így létrehozza a lehetőséget a létezés örömének folyamatos megtapasztalására. Tanfolyamainkon a hobbisták tökéletesen megférnek azokkal akik salsa tudásukat professzionális szintre akarják fejleszteni. Oktatásunk során az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek el kell sajátítania, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben minden szinten tökéletesítettük tematikánkat, és most is örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek indokolatlanok. Egyedül vagy és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik salsa óráinkra. Hölgyek és urak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Soha sem táncoltál még? Az oktatás teljesen az alapoktól indul. Semmilyen nezésséget nem jelent ha soha nem táncoltál előtte. szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Salsa oktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Tánciskola ahol garantáltan mindenki megtanul táncolni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes színházteremben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2015-10-13 17:47

 

Konyhabútor készítés

Konyhabútor cseréjét tervezem

 

Tervezze meg ajtóját!

Ajtótervező

 

Honnan tudom, hogy a meglévő nyílászáróimmal baj van?

Kattintson ide és a praktikus tanácsokért.

 

Lakás felújítók figyelem!

Segíteni szeretnék Önnek nyílászárói helyes megválasztásában.

Kattintson ide tanulmányunkért,

hogy hosszútávon elégedetten tudja használni.

 

Építkezők!

Új nyílászáró  beszerzésének az ABC-je