Bejárati és beltéri ajtók fából, kiváló minőségben!

Kérjen
ájánlatot
ITT!

Házépítők, lakás felújítok figyelem!

Csak az Ön képzelete szab határt. Az

egérlyuktól az elefántházig bármilyen méretű

ajtót és ablakot legyártunk kiváló minőségben.

Kubai salsa tánciskola

Kategóriák: salsa tanfolyam budapest, kezdő, salsa tanfolyam, salsa tánciskola, tánctanfolyam, salsa tánc

Szórakozást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel kezdő salsa tanfolyamunkon fővárosi helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa Club Budapest legbarátságosabb salsa klubja, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa tanítás róla, hogy már maga a salsa tanulás is örömteli szórakozás legyen.Profi tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is elsajátíthatsz salsa tanfolyam során. A nagyon divatos reggaetont, a játékos kubai rumbát vagy az érzelmes sont és a romantikus bachatat is. Havonta salsa buli. Nyáron az év legnagyobb bulija a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. Maga a salsa tanulás nem is igazán nehéz, sokkal inkább a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kezdő salsa oktatásunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncos buliba, nem kell majd félned ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a hölgyet, amelyiket csak akarod, hiszen nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő nők és férfiak, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik táncuka, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A táncban egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív jelenlétet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így létrehozza a lehetőséget a létezés örömének folyamatos megtapasztalására. Óráinkon a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik tánctudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében válogathat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben számos szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek feleslegesek. Egyedül vagy és nem mersz eljönni? Az embereknek általában a fele egyedül érkezik tánc óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? Tanfolyamaink teljesen az alapoktól kezdődik. Semmilyen gondot nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott közösséghez, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Salsa tanítás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa Club ahol garantáltan mindenki megtanul táncolni, aki meg akar tanulni táncolni. Salsa oktatás budapest, salsa tanfolyam budapest: ide kattintson a folytatáshoz. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes környezetben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2015-09-10 12:45

 

Konyhabútor készítés

Konyhabútor cseréjét tervezem

 

Tervezze meg ajtóját!

Ajtótervező

 

Honnan tudom, hogy a meglévő nyílászáróimmal baj van?

Kattintson ide és a praktikus tanácsokért.

 

Lakás felújítók figyelem!

Segíteni szeretnék Önnek nyílászárói helyes megválasztásában.

Kattintson ide tanulmányunkért,

hogy hosszútávon elégedetten tudja használni.

 

Építkezők!

Új nyílászáró  beszerzésének az ABC-je