Bejárati és beltéri ajtók fából, kiváló minőségben!

Kérjen
ájánlatot
ITT!

Kiváló minőségű beltéri, bejárati ajtók és ablakok gyártója

Vállakozásunk már több, mint tíz éve fa beltéri és bejárati ajtók és ablakok gyártásával foglalkozik. A fa bejárati és beltéri ajtók a modern lakáskultúrát hozzák el otthonába.
Fa bejárati ajtó Az kívánság szerinti méretben és formában készítjük el ajtaját és ablakait, hogy azok díszei legyenek lakásának! Legyen az egyenes vagy íves, egy- vagy kétszárnyú, toló vagy harmónika ajtó és ablak, bármely elképzelését megvalósítjuk.

Bejárati ajtó választék

A széles beltéri és bejárati ajtó választékot tovább bővíti a széles fa-, funér-, dekor kínálat, valamint az ajtó pác színének és árnyalatának szabad megválasztása. Az ajtókat utólag szerelhető tokokkal készítjük, így csak az építkezés legutolsó fázisában kerülnek beépítésre, ezzel megvédhetőek az építkezésen bekövetkező sérülésektől. A tokszerkezetet az adott beépítési falvastagsághoz készítjük és segítünk a pántok, kilincsek kiválasztásában is.

Keresse fel cégünket már az építkezés alatt, így hasznos tanácsokat tudunk adni az ajtókkal és ablakokkal kapcsolatban, hogy Ön az elképzeléseit minél tökéletesebben tudja megvalósítani. Segítünk Önnek több, mint tíz éves szaktudásunkkal!

Vajai Béla

ügyvezető

Konyhabútor készítés

Konyhabútor cseréjét tervezem

 

Tervezze meg ajtóját!

Ajtótervező

 

Honnan tudom, hogy a meglévő nyílászáróimmal baj van?

Kattintson ide és a praktikus tanácsokért.

 

Lakás felújítók figyelem!

Segíteni szeretnék Önnek nyílászárói helyes megválasztásában.

Kattintson ide tanulmányunkért,

hogy hosszútávon elégedetten tudja használni.

 

Építkezők!

Új nyílászáró  beszerzésének az ABC-je